Hvor blev den gamle chrestenibsen.dk af?

РDen kommer. Til begge jer to, der trofast har kigget p̴ www.chrestenibsen.dk en gang hver anden uge, kan jeg beroligende sige:

Jeg lægger alt det gamle skidt på den nye blog. Jeg tager bare lidt tid om tingene, så vent en uge og prøv igen.

Det er altsammen herligt.

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.

2 replies on “Hvor blev den gamle chrestenibsen.dk af?”

Comments are closed.