Århus og havregrød

Markus er super-ligeglad med sin egen havregrød i dag. Så han græder en del. Måske skal jeg hellere skrive vræler. Da jeg så giver ham en skefuld af min grød bliver han helt vild. Uhmn det smager, og jeg forstår det vist ikke.

Nu er jeg på vej til Århus. Markus er i dagpleje. Kjeld Cykelhandler ringer og jeg kigger lige over til ham inden jeg tager til Niels Christian Simmelsgaard på Silkeborgvej i Brabrand.

I eftermiddag er jeg den heldige vinder af kørselstjansen. Jeg skal køre to bands frem og tilbage. Men på den anden side, har jeg vist fået de øl, jeg skulle nå i denne uge! Største problem: Jeg har endnu ikke fundet en erstatningspasser til fyret.

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.