Mere arbejde

Det er blevet tid til mere arbejde. Jeg har ringet for at høre Arne Mariager på Vejle Amts Folkeblad, om jeg kan få lov at lave mere. Ikke fordi jeg knokler for hårdt lige nu, men med de fire artikler, avisen højst modtager om måneden er det svært at holde motivationen. Jeg har svømmet med Ib Lehmann og så er Maija stadig på besøg.

Det fryser i dag. Min tidligere studiekammerat fra første år på DJH, Mathias Buch Jensen, kommenterer DSBs togfarver på P3. Jeg mødte forresten også Andreas Hald i fredags til Oppenheimers Eftermiddag-koncerten. Han har hjulpet i presseafdelingen og er nu på P4 Østjylland og i ny og næ på P1.

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.

One reply on “Mere arbejde”

 1. Hej Chresten

  Faldt lige over din side.

  Det ser jo ud til at du hygger dig.

  Hold den kørende…

  kh

  Mathias

Comments are closed.