Onsdag – hviledag

Jeg ringer og giver et tilbud på opgaven om projektbeskrivelse til Kirketorvet i Sdr. Omme.

Jeg ved faktisk ikke, hvad jeg skal tage, for arbejdet er lidt uoverskueligt. Jeg vælger at give pris på tre dages arbejde.

3.600 kroner plus moms. Så må jeg se, om det holder.

Jeg kommer først i seng klokken 03.15 natten til i dag, så jeg er lidt kvast. Jeg skriver 12 siders detaljeret gennemgang af den kæmpe-diskussion, Oppenheimers Eftermiddag har ført på to dage. Den sender jeg først rundt til Oppenheimers mailingliste. Og så lægger jeg den op på min hjemmeside. Du kan se den her.

I dag og i morgen skal jeg have Markus. Det bliver hyggeligt. Desuden har jeg haft skortstensfejer, som rådede mig til at fyre hurtigt op i fyret for at brænde gammelt løbesod (som jeg har en hel del af i mit røgsystem). Det gør jeg her til formiddag, mens Pia ikke er hjemme. Det kræver at systemet køler ned og derpå fyres op med en smule megatørt træ.

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.