Oppenheimers forsvar

Maria Glisic får i dag ni i et foredrag, hvor hun skal uddybe en opgave, hun har skrevet i faget kulturjournalistik på Århus Universitet. Jeg tager med, da Maria er min ven Martin Gundesens kæreste, og især fordi det handler om Oppenheimers Eftermiddag.

Maria bliver eksamineret af lektor, lic. phil. Marianne Ping Huang, og censor er Jørn Erslev Andersen. Det er de tre, du kan se på billedet.

 

Maria,-censor-underviser.we.jpg

 

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.