Spaghetti, pølser og høflighed

er den bedste ret i Verden. Og den mest oversete.

Det er min menu i aften inden jeg tager til volleytræf i Tønder.

Hvis du savner posts på chrestenibsen-bloggen lørdag og måske søndag, må du klare dig med at lægge nogle kommentarer hist og pist.

I øvrigt ringer Gert Gejl fra Sdr. Omme for at spørge, om det er ok at han og min nabo fælder et træ eller to ned over “Det grønne hjørne” for enden af min grund. Det, synes jeg, er rigtigt fedt. Det er nemlig sjældent, at folk fra Sdr. Omme spørger, før de gør ting. Masser af credit til Gert for at være høflig.

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.