Den svære nye nettid

I landsbyrådet skal vi kigge på bedre information. Bedste løsning er nettet. Vi har flere Sdr. Omme sider på nettet. Der er www.sdr-omme.dk, www.soifsport.dk, www.sdrommejagtforening.dk/, nogle bands og denne weblog. Der er sikkert mange flere og min vision var egentlig at samle dem. Nogle er lige færdige og der er brugt penge på dem. Så det er sikkert sikkert, at ingen vil nedlægge egen side for at sammenlægges med de andre. I stedet må løsningen blive at samle alle i én ved hjælp af links. Det håber jeg i hvert fald nu.

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.

One reply on “Den svære nye nettid”

Comments are closed.