HurtigMarkus

Markus og jeg går i dagpleje. Faktisk løber Markus det meste af vejen. Jeg tror, der er 1½ kilometer, og den afstand løber han på 18 minutter. På den tid når han også at samle sten, kaste dem i åen, kigge på traktor og gravko ved børnehaven, blive bange for de to store maskiner. Plus at fortælle om alt mellem himmel og jord.

Og så lærer han at trække sine strømper på selv. Efter vi har øvet det tre gange.

 Jeg synes han er hurtig!

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.