Svømmebadet lukker

Det er noget lort. Rent ud sagt. Centerledelsen i Sdr. Omme har valgt en løsning: Hallen skal udvides. Men for at gøre det skal der bruges penge. Svømmebadet trænger til renovering og det koster også penge. Borgmesteren har sagt at der ikke kommer flere penge til renovering af badet. Derfor har centerledelsen valgt hal fremfor bad.

Det er typisk at det er nemmere at lukke noget, som børnene bruger end noget, de voksne bruger.

Værst er dog, at det er centerledelsens beslutning. Den burde være truffet af byrådspolitikerne, så vi ikke ender med at splitte Sdr. Omme ad.

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.