Ikke mit barn

Jeg har siddet med nogle stykker i Værkstedet fredag efter Markus er lagt i seng. Jeg går i seng. Bliver vækket senere og går ned igen. Først klokken 6.30 kommer jeg i seng igen. Markus vågner. Jeg skifter ham, tager ham med i min seng og falder i dyb søvn. Klokken 11.00 vågner jeg og Markus er væk. Jeg går i panik og løber hele lejligheden igennem, men finder ham ikke. Jeg når at forbande mig selv 1000000 gange før jeg finder ham. Han ligger og sover i sin hule på værelset.

Han har været ved at spise noget salt, så jeg vækker ham og giver ham en masse vand og frugt, før vi fortsætter dagen.

Louise bliver ufatteligt ked af det og vred og henter ham en dag før aftalt. Enden på det bliver nok, at jeg ikke får lov at have Markus i weekenderne fremover.

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.