Ny avis

Den hedder Din Lokalavis og udkommer første gang mandag den 24. juli. Din Lokalavis er fyldt med nyheder fra Sdr. Omme og kan købes for 7,50 kr. hos Q8, DK Benzin, SuperBrugsen og måske Omme Spar hver mandag og fredag. Desuden kan du læse avisen gratis i vinduet hos cykelhandleren. Avisen er på fire sider og uden annoncer. Bortset fra private og foreninger, som kan annoncere gratis med mærkedage og mødeindkaldelser.

Bag avisen står Lenny Andersen, Jesper Thorne og jeg selv.

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.