Otte i badet

Vi er næsten ingen i svømmebadet i dag. Til gengæld finder Henrik Knudsen (halbestyrer) og jeg en frø, da vi tjekker vand og renser filter. Otte børn dukker op selv om vandet er 27 grader.

Jeg hopper i og spiller vandpolo med børnene. Desuden får Micki og Christian lov til at springe på nogle af de store legesager fra vippen. Det får de efter at de siger, at Morten Callesen er ti gange federe end jeg er som livredder. Jeg ved godt, at det dummeste man kan gøre er at give efter, men det gør jeg altså.

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.

One reply on “Otte i badet”

Comments are closed.