Drukneulykke

Vi mister én i svømmebadet. Da jeg kommer op til bassinkanten klokken 5.45 ser jeg én ligge stille på bunden af det dybe bassin. Den er tilsyneladende selv sprunget ud over kanten og det er også farligt, når det er så varmt, at jeg ikke ruller måtter på. Den ligger helt stille, og jeg gider næsten ikke hente frøen op, så jeg venter på morgensvømmerne. De gider heller ikke, så til sidst må jeg selv i.

Et øjeblik senere finder jeg en lillebitte frø i skvulprenden. Jeg prøver at redde den, men den bliver bange og hopper i afløbet. Den finder jeg nok i grovfilteret i morgen. Stakler.

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.