Narko

Jeg har fÃ¥et narko-problem. Faktisk rigtig bøvlet. For nogle fredage siden sidder jeg med nogle lokale unge i Værkstedet. En mand kommer ind – Svend Ole – og efter lidt tid byder han en joint rundt. Nu har jeg røget lidt hash / pot i ny og næ siden jeg var ung, sÃ¥ da det er lang tid siden er jeg nem at overtale. Ergo: Jeg ryger nogle hiv af cigaretten med hash i.

Dagen efter dukker han op igen. Denne gang går der kun kort tid, før han byder rundt. Jeg er lidt træt af det, og da bestyrelsen samles samme aften spørger jeg dem til råds. Uden betænkning bliver vi enige om, at hash, stoffer skal væk med det samme.

Jeg siger det til Svend Ole, som går.

Nu har jeg fået at vide af Søren betjent, at han af samme Svend Ole er blevet tilbudt meget mere end hash. Og det er sket aftenen efter koncerten med Funky Nashville. Speed, Extasy og Amfetamin er nogle af de stoffer, som han har haft i sin læderpung.

Samtidig hører jeg et rygte om, at der sælges stoffer i Værkstedet fra anden side. Så jeg ringer til politiet og anmelder det og sender i dag en pressemeddelelse ud om det, der er sket. Jeg vil også ringe til de få, som har bestilt plads til Ladies Night torsdag den 10. august og forklare dem tingene, så de selv kan vælge om de alligevel vil med. Og så håber jeg, vi får smidt alle ud, der bare nærmer sig stoffer. Og så vil jeg iøvrigt selv lade være med at ryge noget nogen steder, hvor det kan ødelægge et ellers godt rygte.

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.