Nabo kontrakten

I øvrigt har Jens, Pia og jeg underskrevet en nabokontrakt. Den er unik, men inspireret af en kontrakt, som Rudolf Skovhus viste mig sidste år. Den blev indgået mellem Aage Sørensen (Peter Sørensens far og stifter af Sdr. Omme Smedeforretning) og min farfar Christen Ibsen (!) for mange år siden. Da Rudolf flyttede ind på Hovedgaden 46 som ung mand, måtte han pligtopfyldende skrive under.

Nabokontrakt.jpg

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.