Landsbyråd møder halbestyrelsen

Der er aldrig truffet en beslutning om lukning af Sdr. Omme friluftsbad. Ikke i hallen (Sdr. Omme Idræts Center)s repræsentantskab. Ikke engang oplysninger om at bestyrelsen ville lukke badet, har været videre til repræsentanterne for hallen i Sdr. Omme.

Det fortæller byrådsmedlem Jørgen Clement (V) mig i dag. Han deltog som dirigent på det møde i marts, hvor jeg har fået oplyst, at bestyrelsen skulle have fremlagt planerne om lukning af badet.

Det er et af de punkter, jeg gerne vil have afklaring på i aften, når det nye landsbyråd mødes med hallens bestyrelse. Et møde, hvor vi er blevet lovet fakta og tal på de oplysninger, som indtil nu har svirret som rygter i hele byen.

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.