Ikke let for Letland

Jeg har været i Letland. Riga for det meste. Den sidste post her på bloggen er skrevet fra en bærbar i Hovedstaden. Men jeg var også en tur på landet, hvor Maijas mor bor. Vandet henter hun i brønden. Toilettet står bag skuret, laden er ved at vælte og muren mellem køkkenet og soveværelset er stadig løs efter den gang, hvor komfuret eksploderede.

På landet er alt præget af fattigdom. I Riga derimod er huspriserne steget op over priserne i New York. Det er svært at forestille sig så forskellige verdner i samme land. Og det er oven i købet mindre end Danmark.

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.