To gode datoer

Værkstedet holder pokerturnering og koncert.

Poker er lørdag den 2. september fra klokken 14 (nybegyndere) og 15 (rutinerede). Pris 100 kroner.
Den 22. september holder vi koncert med Horsens-kick-ass-drengene Sparkplug. De sætter i gang klokken 22 og før Sparkplug er der opvarmning med det lokale band “House of Rock”. Pris: 100 kroner
Bestil nu: Ring 31 18 01 89 og få plads. Max. 50.

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.