Din Lokale mailavis

Nu udkommer Din Lokalavis (7260) ogs̴ elektronisk. Send mig en mail p̴ mail Рsnabel a Рchrestenibsen . dk med bestilling, s̴ f̴r du en .pdf-fil af Din Lokalavis to gange ugentligt. Pris: 225,- kroner / kvartal (25 numre) og 400,- kroner / halvt ̴r (50 numre).

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.