Livets ligning

Du skal leve i nuet. Du skal lære af dine erfaringer, og du skal give dig selv lov til at drømme.

Erfaring er din fortid og drømme er din fremtid.

Det perfekte liv opstår, når du forener fortid og fremtid i nuet. Der vil du leve stærkest og bedst.

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.

One reply on “Livets ligning”

  1. Det dejlige ved matematik er den er en konstant, men det er livet ikke, og det byder på mange sjove og mindre sjove overraskelser, men har man et sundt forhold til livet så betyder de mindre sjove ikke noget.
    At leve i nuet er fedt, men dagen imorgen er der ogsÃ¥ – men fremtiden kan aldrig forenes med nutiden da den ikke er skrevet endnu, men tanken er facinerende……..

Comments are closed.