Sover over

Jeg skriver avis søndag fra klokken 10 til klokken 19, hvor jeg beslutter at skære fire sider. Klokken 01 lægger jeg mig for lige at få en halv time på øjet. Her mangler jeg stadig at skrive et par artikler, redigere billeder og layoute. Det går galt. Jeg vågner først klokken 05.15, da Peter Munk (underboen) tager afsted på arbejde. Jeg står op. Skriver et undskyld-brev til abonnenterne. Venter på budet, Morten Eskildsen. Da han ikke er dukket op klokken 06.30 cykler jeg selv ud med brevene. Tager hjem, sover og står op igen klokken 11.

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.