JydskeVestkysten sælger Værkstedet

Min ejendom er solgt. Dog er kontrakten endnu ikke skrevet under. Derfor undrer det mig en del, da jeg modtager en anonym e-mail med et link til JydskeVestkystens artikel om, at min ejendom og Værkstedet er blevet solgt. Der er såmænd et interview med den nye ejer, lover teksten på jv.dk.

Jeg skriver lige en e-mail til Annette Bruun Jarl på JydskeVestkysten for at få lov at læse historien. Heldigvis er den nye ejer i artiklen identisk med ham, som jeg er i færd med at sælge Værkstedet til. Så jeg skriver til hende at det går an, men harcelerer lidt over, at hun ikke engang har gidet ringe for at tjekke historien.

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.

3 replies on “JydskeVestkysten sælger Værkstedet”

  1. Den er Ã¥ben for medlemmer, men du kan melde dig ind – billigt – i døren ( hvis jeg har forstÃ¥et det rigtigt.
    Jonas Simonsen, Marlene Johansen, Peter Sejersen, Tonny Refshøj og Dennis Refshøj ved det med sikkerhed.

Comments are closed.