Total yndlingsgave

Jeg har fået en gave af Maija. Et par uger før tid. Det er:

Et gavekort til barberen på Åboulevarden. Gavekortet lyder på:

1 kop kaffe, 1 glas Cognac, 1 cigar og 1 barbering.

Det er da en stabil gave til sin mand.

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.

2 replies on “Total yndlingsgave”

  1. Det var da den fedeste gave jeg længe har hørt om. Håber at I har god vind i sejlene.
    Glædelig jul og godt nytår til jer.
    Kærlig hilsen
    Anne og Jens Peter.

Comments are closed.