Siger ja til at danse med New York Koreograf

Jeg bliver performer. Danser. Eller hvad det nu er. Jeg har nogle dybe og interessante samtaler med Melanie Maar, en New York danser og koreograf, som er på besøg på Archauz.
Vi taler om effekten af publikum. Set med danserens øjne. Hun fortæller, der er forskel på forskellige publikummer. Jeg spørger hvordan. Hun siger, at jeg selv kan opleve det og inviterer mig til at være med i hendes visning på Archauz lørdag klokken 13.
Jeg siger ja… (fortsættes)

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.