…og Horsens. SÃ¥ blev det Horsens

Jeg sidder i lyntoget på vej til København. Jeg er online. Det er både godt og skidt. Maija har ringet og vil have, at jeg betaler vores huslejeregning. Det kan jeg ikke fra toget. Online. Desuden har hun hevet potteplanten (kærlighedsplanten kaldte hun den) over, idet jeg tog det mobile bredbånd med.
Vi er altså stadig mennesker og ikke nogle fuldendte perfekte tosomheds-skabninger. Endnu.
Jeg skal til hovedstaden for at mødes med dem, som jeg ikke ser til dagligt. Og fagligt skal jeg forsøge at bryde mure ned overfor kulturpressen. Indtil videre er det blevet til en tilsneget aftale med Politiken og Børsen.

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.