Fra barn til Oksetyndsteg

Jeg ser Matador-serien sammen med Maija for tiden. For det første er den et crash-kursus i dansk kultur og nyere historie. Og derudover er den bare suveræn fortælling.
I efterårsferien har jeg taget rollen som Laura. Jeg har stået i køkkenet og svendeprøven eller nærmere manddomsprøven (det vil i hvert fald beskrive danske mænd ret præcist) er onsdag aften, hvor jeg laver en oksetyndsteg med champignonsauce. Efter egen opskrift / fantasi.
Oksesteg. Det er en af de milepæle, som pludselig får mig til at føle mig voksen. Altså rigtig voksen. Is, sandkage, franskbrød, flæskesteg, bøffer, opbagt sovs og frikadeller er det ikke. Men oksesteg får mig til at føle mig ægte voksen.
Har du en ret, der løftede dig op i de voksnes rækker?

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.