Kulturen hovedløs i Århus

Lige nu er fire vigtige kulturinstitutioner i Århus uden ledere. Det vil sige at cheferne har sagt op, er blevet gået, er flyttet eller har fået andet job.

De fire store er: Aarhus Teater, VisitAarhus, Musikhuset Aarhus og Train.

De har mistet henholdvis Madeleine Røn Juul, Jørgen Hansen, Henrik Hjort og Peter Sand. Hvis rygterne er sande, er Madeleine gået på grund af svært samarbejde, Jørgen blev gået, Henrik går fordi han flytter, men samarbejdet med det gamle Musikhuset og nye konservatorium er vist en ret hård opgave. Peter Sand har fået job på VEGA i København (Trains konkurrent / kollega i hovedstaden) lige efter en ret omfattende fyringsrunde i huset.

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.