chrestenibsen.dk død?

Nej – det er den ikke. Jeg er heller ikke død. Jeg har haft travlt med at flytte, arbejde og meget mere. Som altid.

Men jeg har været meget demotiveret for at vedligeholde og opdatere bloggen her. Det skyldes to ting:

Siden september har bloggen være udsat for spam. Ikke bare via kommentarerne, men ofte finder jeg lange links-samlinger til alle mulige porno og hvad-som-helst-sider pÃ¥ nettet. De bliver som regel lagt ind med “usynlig” tekst, og jeg har været i stand til at fjerne den fjendtlige kode fra siden. Det gider jeg ikke gøre hver dag. SÃ¥ i stedet er det blevet til ikke-noget med bloggen.

Desuden ville jeg gerne opgradere min WordPress. Altså det gratis program, der styrer bloggen. Det har jeg ikke haft tid til at sætte mig ind i. Derfor er intet sket. Og jeg kaster mig ikke ud i noget, før jeg er helt sikker på, at indholdet her på siden ikke bare forsvinder.

I stedet lader jeg bloggen st̴ i www-rummet. Den er blevet min dagbog, som jeg selv husker mine oplevelser gennem de herrens ̴r 2005 Р2008 med. Og det er ikke s̴ f̴.

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.