Hemmelig guide til Århus er knapt så hemmelig

LAST hemmelige guide til Århus er knapt så hemmelig længere. Den har 267 hits på Google og er i Politikens Lokalaviser samt på et par netsider. Det er fint. Det samme er salget af reklamer og struktureringen. Det kræver nogle nattetimer, men med guiden får bandet et unikt stykke markedsføring, der kaster historier af sig selv. Du kan læse mere på mine andre net-tilholdssteder. Min profil på Facebook, Netreklamer på Facebook og bloglines. Her er den i Hillerød.

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.