Fjerne afventende kommentarer supernemt

Hvordan fjerner man tusindvis af afventende kommentarer på en blog? Når dagene går, og man har masser af indlæg (posts eller sider), hvor det er muligt at kommentere løbende med bruger-kommentarer, så hober der sig unægteligt også en del spam op.

Meget snuppes af de smarte anti-spam-løsninger, men en del skal også godkendes eller afvises.

Det er ofte sådan i WordPress, at man kun kan pulje 20 stk. kommentarer ad gangen. Derfor kan tusindvis af kommentarer, der skal slettes godt komme til at tage et godt stykke tid.

Medmindre du har et plugin, der hedder SQL Executioner. Det kan du søge i dine plugins. Med det på plads kræver det blot en (sikkerhedskopi først, fordi kommandoen er irreversibel) kode, som hedder

DELETE FROM wp_comments WHERE comment_approved = “0”

Så er du kørende. Klik ‘Execute SQL’ og ALLE dine afventende kommentarer forsvinder. For altid.

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.