Chresten H. Ibsen i Folketinget

STYR på
STOL på
TÆT på

LØSGÆNGER: Jeg har samlet stillere nok til at opstille til Folketingsvalget 2019. Jeg opstiller som løsgænger. Det vil sige uden for partierne.

Mit motto er meget enkelt:

Styr på, stol på, tæt på.

Det handler om tre ting: Ordentlighed, Tillid og Nærhed.

Jeg håber, du vil støtte mig i valgkampen. Jeg opstiller i Østjyllands Storkreds og skal have knapt 20.000 stemmer, for at blive valgt ind. Har du lyst til at give et nap med, nu og i valgkampen, så send mig en mail på chresten@gmail.com eller en sms på 3165 0189. Du må også gerne støtte mig økonomisk med et beløb – det kan du gøre via MobilePay. Al hjælp modtages med kyshånd. Herunder kan du se et billede af mine kyshænder. Rigtige arbejdskyshænder 🙂

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.