KONKURRENCE: Tegn valgplakaten til Chresten H. Ibsen

KONKURRENCE – for børn og barnlige sjæle:
Hjælp mig og tegn valgplakaten til Chresten H. Ibsen i Folketinget.

Den kan indeholde følgende:
Tekst:
STYR PÅ
STOL PÅ
TÆT PÅ

STEM PÅ Chresten H. Ibsen
(Løsgænger, Folketingskandidat opstillet i Østjyllands Storkreds.
Med ultrasmåt: Kontakt: chresten@gmail.com, 3165 0189)

Billede:

Et billede af Chresten (kan findes på linket herover), en almindelig mand eller noget andet helt almindeligt.
Du må tegne, male, klippe, klistre, mure, tømre eller smelte plakaten.
Pointen er, at du har helt frie hænder til, hvordan du vil lave den.
Eneste krav er, at du kan tage et billede af dit mesterværk og uploade billedet (.jpg eller .png-format) her på hjemmesiden eller min Facebookside, så deler jeg de bedste og blandt de allerbedste trækkes lod om hhv 100,- kr. og 2 x 50,- kr. til børneopsparingen. Vinderne skal være bosat i Østjylland, men alle kan deltage.
Vinderen kåres 8 maj 2019 – her og på Facebooksiden Chresten H. Ibsen i Folketinget.

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.