Mere hygge i politik, tak!

Politik skal være hyggeligt

Chresten H. Ibsen i blogindlæg på VoresBrabrand.dk

“Politik er åbenbart ikke fedt for folk. Det er nok primært politikere selv – og så i ny og næ nogle journalister – som interesserer sig for det.
Paradokset i mit tilfælde er, at jeg forstår det godt. Der er jo ikke noget så uinteressant for jer, end at høre mine holdninger og ikke selv give besyv med. Derfor var planen, at havedagen skulle være hyggelig.”

Læs hele indlægget om den hyggelige – men lidt ensomme valgdag i haven – på VoresBrabrand.dk.

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.