Archive for August, 2009

Hemmelig guide til Århus er knapt så hemmelig

Friday, August 14th, 2009

LAST hemmelige guide til Århus er knapt så hemmelig længere. Den har 267 hits på Google og er i Politikens Lokalaviser samt på et par netsider. Det er fint. Det samme er salget af reklamer og struktureringen. Det kræver nogle nattetimer, men med guiden får bandet et unikt stykke markedsføring, der kaster historier af sig selv. Du kan læse mere på mine andre net-tilholdssteder. Min profil på Facebook, Netreklamer på Facebook og bloglines. Her er den i Hillerød.

Halvvejs med den hemmelige guide

Saturday, August 8th, 2009

Jeg har hyret en medarbejder til salg af sponsorater og annoncer i LAST-guiden til Århus. Han springer fra jobbet klokken 22 mandag. Og jeg må finde en afløser til tirsdagssalget (tirsdag er per definition den bedste sælger-dag), og det lykkes. hun viser sig til gengæld at være helt uovertruffen, og i dag har jeg og Sarah hentet et godt stykke over halvdelen af budgettet på 33.000 kr. hjem på annoncesalg. Virksomhederne og institutionerne er meget velvillige. Det hjælper også med god omtale som den fra kulturplakaten.dk (fra lørdag den 8. august).

Én måned tilbage

Saturday, August 8th, 2009

Maija har termin den 18. september. I dag har jeg klippet hæk og ryddet buske af vejen, så vi kan dyrke endnu flere grøntsager i vores have næste år.