11,…10,…

Så mange dage er der til salg, køb, kredit, flytning og overdragelse skal være på plads.

Så med den gode tid, jeg alligevel har, har jeg været på celeb-messe i København. Teatermesse, hvor alle teatre møder alle teaterindkøbere. Her kommer et par navne fra messen:

Waage Sandø, Peter Schröder, Farshad Kolghi, Helle Hertz, Sonja Oppenhagen, mange flere, som jeg lige nu ikke kan huske og – sjovt nok – fire fra min ungdom i Grindsted:

Peter Svarre (gik på gymnasiet med Peters søn, Jakob og sang i kirkekor samt ungdomskor med sønnen Mikkel), Søren Lydersen (også ungdomskor), Nicolai Mailand (gymnasiet, ungdomskor, barbershop og jazz) og så Farshad (også ungdomskoret).

Published by Chresten Ibsen

31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty. (last updated 2007)

2 replies on “11,…10,…”

Comments are closed.