Billigere forsikring

Jeg er frustreret. Over de utroligt mange penge jeg betaler i forsikring. Så jeg ringer til min rådgiver, Jørn Arevad fra Tryg Forsikring og fortæller ham, hvor fattig, jeg synes jeg er.

Jørn er helt frisk og spørger lidt til pladsen på de forskellige rum her på Hovedgaden 44.

Jeg suser ned til Tüchsen Byg på Sønderbro og låner et 50 meter langt målebånd af Peter, hvorefter jeg måler, ringer tilbage til Jørn Arevad og han kan slå godt 4.000 kroner af forsikringen. Yes!

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.