og feber…

Suveræn dag, men jeg har fået feber. Jeg ligger kvæstet på sofaen, mens Maija og Markus går en tur.

Jeg kan lige akkurat lave kartofler, brun sovs og hakkebøffer til os. Markus gider ikke rigtigt at spise noget. Han bliver vred og ked af det og ender med at græde en ordentlig omgang før han skal sove. Æv. Til sidst falder han dog i søvn (det er omkring klokken 20.00) og jeg glæder mig til at gøre det samme. Det er 12 dage siden, jeg sidst er faldet i søvn sammen med Maija. Det er lidt underligt, når vi før var sammen hver dag. Og så har Markus og hun mere med hinanden at gøre. Det er også lidt underligt.

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.