Markus, Ærø, Rwanda og Uldum

Markus er vendt hjem. Han er nu hos mor, Louise, som er vendt hjem efter en uge på Gran Canaria. Fredag får jeg en besked fra journalistjob.dk. Der er en stilling ledig på Ærø. ! Jeg sætter mig straks til tasterne og forfatter hvorfor det lige er mig.

Jeg får banket en skillevæg op på loftet. 150 mm Rockwool. Den er jeg godt tilfreds med.

Lørdag tager jeg til Uldum, hvor jeg fester på højskolen sammen med Maija. Hun tager med mig hjem i dag og lige nu har vi set den anden af to DVD´er, lejet hos Q8. Det er Hotel Rwanda. Den er het vanvittig forfærdelig. Maija græder og det gør jeg også selv. Den bør være obligatorisk at se for samtlige ansatte og politikere i FN.

Mandag skal Maija tilbage til Uldum.

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.