Det kan være et helvede at tro på noget

Jeg tror på, at Oppenheimers Eftermiddag skal melde ud som forening, at vi ikke støtter Jyllands-Postens tegninger af Muhammed. Og at Oppenheimers Eftermiddag gerne undskylder på avisens vegne, hvis de ikke selv kan gøre det.

Derfor skriver jeg holdningen i en e-mail og sender den til alle i Oppenheimers Eftermiddag. Jeg foreslår, at vi sætter den på www.oppenheimer.dk. E-mailen sender jeg mandag. Tirsdag koger alt:

Hele min dag har været et virvar af e-mails, opkald, meninger, skiftende meninger, ændringer i tekster og diskussioner om skal / skal ikke. Hele Oppenheimers crew-listen (det vil sige alle, som har været med omkring bordet til de seneste Oppenheimers-møder) er i syv sind. Alt handler om ytringsfrihed, politik, at gå foran eller om at lade andre om at markere holdninger. Et stort rod.

I det store hele afslører balladen i hvert fald Oppenheimers Eftermiddag som en meget kaotisk organisation uden forståelse for egen kultur og historie eller en effektiv ledelse. Det sidste er især uheldigt for mig, da jeg jo er formand.

Debatten tager sin slutning, da mange mener, at vi som foreningen Oppenheimers Eftermiddag ikke tør mene noget, der ikke lige handler om vores egen lille musikverden. Lyder jeg bitter? Det er jeg!

Jeg hader at engagere mig for noget, jeg mener er et højere mål for vores allesammens hverdag, og så se det blive til intet. Hvis du har prøvet det ved du, hvad jeg snakker om. Det er forfærdeligt og skuffende. Det er ikke første gang det sker for mig i Oppenheimers Eftermiddag.

Du kan læse hele balladen fra første opkald til sidste e-mail her.

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.