1 km: 11 minutter

Markus er hurtig. Vi går til dagpleje og klarer en kilometer på knapt 11 minutter. Det er sejt og endda uden pres fra farmand.

Jeg bliver tilbudt at (gratis)anmelde teater på Entréscenen i Århus af min veninde og kollega i Oppenheimers Eftermiddag, Anne Sofie Kjærsgaard. Michala Mellson fra Oppenheimers Eftermiddag ringer også for at spørge, hvordan jeg har det.

Jeg er lidt nede. Især over at det har været hårdt at have Markus hjemme. Sådan plejer det ikke være, men måske er det fordi jeg ikke har haft tid til at geare ned efter fredskoncerten i onsdags. Jeg tager en meget afslappet mandag efter at have kørt Maija tilbage til Uldum Højskole.

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.