Noget om døre

* Man må først åbne en dør før man kan lukke den.
* En dør er en unaturlig ting. Når vi mennesker lukker os selv inde, lukker vi os i virkeligheden ude.
* Hvis døren står åben kan ingen bryde ind.
* Det er unaturligt at kunne lukke sig selv inde. Det er det, der sker, når du låser døren hver aften.
* Man kan få fingrene i klemme i en dør.

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.