12 k med Oppenheimers på

Jeg løber en tur, efter Markus er afleveret.

I godt en time tænker jeg næsten uafbrudt over komplikationerne i Oppenheimer (som den nye forening hedder). Jeg overvejer at trække mig fra bestyrelsen, så Anders Olsen kan komme til. Han er ung og har knoklet side om side med Anders Graae. På generalforsamlingen får han dog kun seks mod Graaes syv stemmer. Og kommer ikke med i bestyrelsen. Det er en fejl. Godt nok har vi lige lavet meget stramme vedtægter, men hvis de skal bryde med virkeligheden, så synes jeg det kan være et fedt. Jeg tror, alle på det efterfølgende møde følte, at det var synd og mærkeligt, at Anders O. ikke fik sin plads i bestyrelsen.

Jeg ringer og foreslår David at træde ud. Foreslår derefter selv at træde ud. Anders er suppleant, og vil i så fald blive bestyrelsesmedlem. Det vil David ikke, men han foreslår i stedet, at vi i bestyrelsen dispenserer i det kommende år.

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.