Sag mod Vejle Amt

Jeg får besøg af Michael Kristensen, som har anlagt sag mod Vejle Amt. Jeg har læst nogle papirer igennem og får kigget på en lille bunke mere. Jeg vil kigge på, hvordan sagen kan bringes ud via pressen. Det er en stor og kompliceret sag, det vil sige en meget stor og spændende sag for pressebureauet. Kan jeg få den historie videre ud til folket, så er jeg dygtig. Og det trækker en del i mig. Spørgsmålet er, hvor stor en indsats jeg vil ofre for sagen

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.