Landsbyens idéer

Jeg mødes i landsbyrådet (for Sdr. Omme) med Søren Nielsen, Rikke Caspersen og Lars Christensen. Vi sorterer omtrent 300 idéer til, hvad vi kan gøre her i Sdr. Omme for at byen får en lysere fremtid. Vi mødes igen den 1. maj for at sortere idéerne. De giver et godt indtryk af, hvad borgerne ønsker og håber. Hele landsbyrådet mødes igen den 3. maj.

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.