Skimmelsag og Jydepotten

Jeg arbejder for tiden noget, der svarer til fuld tid på Café Jydepotten i Grindsted. Jeg skriver en årsrapport, som du kan se et eksempel på under punktet i sidemenuen under chib. Eksemplet er fra en tilsvarende rapport lavet for Paraplyen i Odense.

Desuden møder jeg Jeppe som er plaget af skimmelsvamp i sin lejlighed. Jeg tager med for at snuppe et par billeder og skrive en freelanceartikel til en avis om Jeppes let tilbageholdende udlejer. I det mindste vil det nok få udlejeren til at reagere.

Læs om udlejerens reaktion.

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.