Jydepotten

Jeg tager endelig fat på Jydepottens årsrapport. To interviews, 100 billeder, 50 kopper kaffe og 15 smøger senere henter jeg Markus i dagplejen. Vi leger i haven med Pia Høgh, underboen på Hovedgaden 44 og cykler lidt. Markus kigger på snegle, pølsebrød og vi øver at tælle til tre. I morgen holder Dr. Diesel releasefest for den CD, jeg har knoklet med grafik, plakater og presse for i knapt fem måneder.

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.