JobInVest og Brochure

plus lidt Starcraft. Jeg knokler med en brochure til Paraplyen i Odense. Den skal være færdig i morgen, fredag. Desuden har jeg fået en henvendelse om presse-hjælp til en 3F-virksomhed, JobInVest, i Esbjerg.

Jeg har Markus og vi tager til Århus på familietur til Niels Christian Simmelsgaard, Sarah Simmelsgaard og de to små, Alma og Holger, i morgen middag.

Mht. til Starcraft, så er det et strategi-/ science-fictionspil fra begyndelsen af årtusindet, som jeg endnu ikke er kommet igennem. Det prøver jeg på natten til torsdag, men det ender med at jeg kun får sovet tre timer. Gaaab!

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.