Sdr. Omme friluftsbad

Vi skal mødes i Landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl i morgen aften for at finde en fælles mening om tingene. Tingene er at halbestyrelsen for Sdr. Omme Idrætscenter har meldt ud, at svømmebadet skal lukke.

Det er ikke så godt. Fra nu af vil jeg ikke mere skrive timer på, når jeg er livredder i badet. Desuden skal landsbyrådet forhåbentligt nok melde ud, at lukningen ikke er sikker endnu. Derpå skal vi høre borgerne, så byen ikke bliver splittet. Og så skal vi sørge for, at der ikke bliver peget nogle enkelte syndere ud. Vi er alle i samme båd, når det gælder Sdr. Omme og svømmebadet.

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.