Tryk på chrestenibsen.dk og de sociale medier

Statistikken på billedet taler nærmest for sig selv. Fra små 20 klik dagligt op til valget blev udskrevet. Til knapt 600 på valgets udskrivelse den 7. maj! Der er virkelig tryk på lige nu.
Det samme gælder de sociale medier, og det var nok rigtigt set, at tage fri fra arbejde fra og med onsdag (min fantastiske søster Lottes fødselsdag) og frem til og med valget er afholdt.

Samlet politisk program
Jeg har opdateret hjemmesiden her (chrestenibsen.dk) med et mere udførligt politisk program – en side med program og link til de vigtigste steder på nettet, hvor du kan finde mig og mine ytringer.

Find Chresten H. Ibsens politiske program her (klik).

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.

One reply on “Tryk på chrestenibsen.dk og de sociale medier”

Comments are closed.