Præsentationsvideo om min politik og fra kampagnen på vej mod Folketinget. God fornøjelse. Kommentarer og spørgsmål herunder.

Kontakt mig direkte på 3165 0189 eller chresten@gmail.com

STYR PÅ – STOL PÅ – TÆT PÅ

Ordentlighed
Tillid
Nærhed

Følg mig på

Twitter: https://twitter.com/chresten/
Facebook: https://www.facebook.com/stemibsen

Chresten H. Ibsen, Folketingskandidat, løsgænger, Østjyllands Storkreds

Published by Chresten Ibsen

43-årig far til 4. Gift med Maija, bor i Brabrand. Lagermand hos Stark RDC i Årslev. stifter af og mangeårig formand for foreningen Fair Bidragssats, Medlem af Brabrand-Årslev fællesråd. Tidl. selvstændig kommunikationsrådgiver i chib pressebureau (2011 - 2018), tidl. jurymedlem i højskolekulturprisen Den gyldne Grundtvig, journalist, livredder, finanskritiker, aktivist og idealist. foredrags- og oplægsholder. Stoiker. Tidl. formand for landsbyrådet for Sdr. Omme og Bøvl. (from 2007): 31 years-old just-married danish guy with the thoughts of saving the world slipping out of my hands. I´ll pass it on to my children instead and just do my job - PR & communications - for a large venue presenting modern dance in DK. This is my daily life as it is - no filter. My motto is: Open, honest and preferred up-front honesty.

One reply on “Video: Mød Chresten H. Ibsen – og mærkesag 1”

Comments are closed.